Raţ: Am spus cândva că vom juca finala Cupei UEFA, dar nu ar fi crezut că o vom câştiga

Fotbalistul Răzvan Raţ a declarat, miercuri seară, după victoria, cu scorul de 2-1, înregistrată de Şahtior Doneţk la Istanbul, în faţa formaţiei Werder Bremen, că a spus cândva că echipa ucraineană va juca finala Cupei UEFA, dar nu ar fi crezut că o poate câştiga.

16 afișări
Imaginea articolului Raţ: Am spus cândva că vom juca finala Cupei UEFA, dar nu ar fi crezut că o vom câştiga

Raţ: Am spus cândva că vom juca finala Cupei UEFA, dar nu ar fi crezut că o vom câştiga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt foarte fericit. Am spus cândva că vom juca finala Cupei UEFA, dar nu aş fi crezut că o vom câştiga. Vreau să îi felicit pe toţi cei care ne-au susţinut - clubul, fanii. Mă simt minunat. Aş putea juca şi mâine", a spus Raţ, informează site-ul oficial al clubului Şahtior.

Răzvan Raţ a dedicat familiei sale performanţa de la Istanbul. "Dedic această victorie familiei mele, soţiei mele. Tuturor celor care m-au ajutat. Le sunt recunoscător", a adăugat el.

Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat Cupa UEFA, învingând, miercuri, după prelungiri, scor 2-1 (1-1, 1-1), formaţia germană Werder Bremen, în finala disputată pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici