Raţ: Cred că Şahtior va ajunge în finala Cupei UEFA

Fundaşul stânga român al echipei Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, crede că formaţia la care evoluează, antrenată de tehnicianul Mircea Lucescu, va ajunge în finalei Cupei UEFA, informează site-ul oficial al grupării ucrainene.

12 afișări
Imaginea articolului Raţ: Cred că Şahtior va ajunge în finala Cupei UEFA

Raţ: Cred că Şahtior va ajunge în finala Cupei UEFA (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Avem un meci foarte important cu Tottenham. Apropo, eu cred că echipa noastră va ajunge în finala Cupei UEFA. Sunt sigur că putem să ajungem acolo", a spus Răzvan Raţ.

Şahtior Doneţk a susţinut, joi, un meci amical în compania formaţiei norvegiene Tromso, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Răzvan Raţ a fost integralist în echipa antrenată de Mircea Lucescu în meciul disputat cu formaţia Tromso.

"Cred că nu suntem pregătiţi încă pentru un meci oficial. Azi (n.r.- joi) Şahtior nu a jucat cum a făcut-o la sfârşitul anului, cu Barcelona sau cu Dinamo Kiev. Din cauza pauzei prelungite pe care am avut-o până să venim aici nu suntem în cea mai bună formă. După o pauză de o lună e greu să începem să jucăm bine imediat. Mai mult, sunt jucători noi în echipă şi au nevoie de timp pentru a adopta stilul şi filosofia noastră. Pe scurt, mai e mult de muncă", a mai spus Raţ.

Echipa Şahtior Doneţk şi-a încheiat stagiul de pregătire din Insulele Canare după meciul în compania norvegienilor de la Tromso. Bilanţul partidelor echipei antrenată de Mircea Lucescu a fost de trei victorii, un egal şi o înfrângere.

Formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, va întâlni echipa engleză Tottenham Hotspur, în 16-imile Cupei UEFA. Primul meci dintre cele două echipe este programat la 19 februarie, pe terenul formaţieii ucrainene, urmând ca returul să se dispute la 26 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici