Răzvan Burleanu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal, ce a avut loc marţi pe Arena Naţională, l-a reales în funcţia de preşedinte al FRF pe Răzvan Burleanu, care a fost dealtfel unic candidat.

288 afișări
Imaginea articolului Răzvan Burleanu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal

„Peste 4 ani voi fi şi mai optimist. Nu am nici o îndoială că voi reuşi. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi pentru fotbal şi pentru comunităţile voastre. Vă mulţumesc mult că suntem mai buni împreună.”, a spus Răzvan Burleanu după ce a fost reales cu unanimitate de voturi.

În discursul său de candidatură, Burleanu a ţinut să reamintească o parte din realizările FRF sub conducerea sa, precum şi principiile pe care le promovează.

"Gândiţi-vă prin ce am trecut în ultimii doi ani, dar am reuşit să reducem la minim riscul infecţiilor, adaptând constant regulile. Am reuşit să alocăm un sprijin financiar care să ajute direct. Prin responsabilitate, fotbalul a mers mai departe.

Am lansat campania „Pentru fotbal, pentru viaţă” prin care venim în sprijinul ucrainenilor şi apărăm valorile fotbalului.

Am lucrat împreună 8 ani să reconectăm fotbalul românesc la cel european şi suntem pe drumul cel bun. Ştim care este planul şi direcţia, cât de important este jucătorul şi de aceea am pus jucătorul în centru proiectului nostru. Ştim cât de importante sunt cluburile, academiile motiv pentru care avem nevoie de un sistem de clasificare.

Dacă investim consistent în centrele de juniori vom micşora diferenţele dintre estul şi vestul Europei.

Am crescut veniturile cu 100 la sută. 25,5 milioane de euro de încasări totale am semnalat în 2021. Cu siguranţă şi mai departe vom fi mai buni împreună", a spus Burleanu.

Răzvan Burleanu este preşedinte al FRF din martie 2008, când l-a avut contracandidat pe Gică Popescu, însă acesta a fost condamnat la închisoare în ”Dosarul Transferurilor” cu o zi înainte de alegeri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici