Răzvan Burleanu, preşedinte FRF: Mircea Lucescu ar antrena gratis naţionala României

România a pierdut, vineri, scor 0-1, meciul reprezentativelor feminine cu Franţa din preliminariile pentru Campionatul European din 2017, la care a fost prezent şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, cel care a declarat că Mircea Lucescu "ar fi dispus să antreneze gratis" naţionala României.

1721 afișări
Imaginea articolului Răzvan Burleanu, preşedinte FRF: Mircea Lucescu ar antrena gratis naţionala României

Răzvan Burleanu, preşedinte FRF: Mircea Lucescu ar antrena gratis naţionala României

Contractul lui Anghel Iordănescu expiră după Campionatul European din această vară, astfel că FRF se gândeşte din nou la varianta Mircea Lucescu, ca posibil înlocuitor. Răzvan Burleanu a încercat să îl aducă pe Lucescu şi în toamna lui 2014, când prima reprezentativă s-a despărţit de Victor Piţurcă. A fost în Ucraina pentru a negocia cu tehnicianul de la Şahtior Doneţk, dar nu au ajuns la un punct comun.

”Nu se pune problema să nu ne permitem salariul lui Mircea Lucescu. El a spus că ar antrena gratis naţionala. Varianta numărul 1 a fost Mircea Lucescu, varianta numărul 2 a fost Anghel Iordănescu. Dacă vă amintiţi, atunci am anunţat profilul selecţionerului. Aşa vom face şi după EURO, când vom numi un selecţioner", a declarat Burleanu.

Mircea Lucescu a pregătit naţionala României timp de 5 ani (1981-1986), când a reuşit să califice România la Campionatul European din 1984, după ce tricolorii şi-au câştigat grupa din preliminarii, din care mai făceau parte campioana mondială Italia, Suedia, Cehoslovacia şi Cipru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici