Răzvan Burleanu şi Mirel Rădoi au intrat în autoizolare la domiciliu

  • Conducerea Federaţiei Române de Fotbal şi selecţionerul Mirel Rădoi au intrat în autoizolare la domiciliu
  • Măsura vine după participarea la Congresul UEFA de la Amsterdam
  • Delegaţia FRF a fost compusă din Răzvan Burleanu, Mirel Rădoi, Mihai Stoichiţă, Gabriel Berceanu, Radu Vişan şi Gabriel Bodescu
717 afișări
Imaginea articolului Răzvan Burleanu şi Mirel Rădoi au intrat în autoizolare la domiciliu

Răzvan Burleanu şi Mirel Rădoi au intrat în autoizolare la domiciliu

„În legătură cu informaţia privind participarea conducerii FRF la Congresul UEFA de la Amsterdam şi la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor, din perioada 2-3 martie a.c., unde au apărut cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19, în rândul reprezentanţilor Serbiei şi ai Elveţiei, facem următoarele precizări:
Delegaţia FRF la Congresul UEFA şi ulterior la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor a fost formată din Răzvan Burleanu (preşedinte), Radu Vişan (secretar general), Gabriel Bodescu (secretar general adjunct), Mirel Rădoi (selecţioner), Mihai Stoichiţă (director tehnic) şi Gabriel Berceanu (ofiţer de presă al echipei naţionale). Reprezentanţii FRF nu au avut contacte directe cu persoanele declarate infectate, ci doar contact ambiental, în sala de congres. De la acel moment se vor împlini mâine 14 zile, perioadă relevantă pentru apariţia simptomelor, conform autorităţilor sanitare. Cei şase reprezentanţi ai FRF la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor nu prezintă niciun fel de simptome care ar putea fi asociate cu COVID-19. Ei au intrat în izolare autoimpusă de la aflarea veştilor despre participanţii depistaţi cu coronavirus.
 
Totodată, managementul FRF a avut contacte reduse cu angajaţii începând cu data de 11 martie.  Urmând recomandările autorităţilor române, de la acea dată angajaţii FRF îşi derulează activitatea profesională de acasă, online, şi nu vin la sediul FRF decât pentru chestiuni absolut speciale.
 
Cei care au compus delegaţia FRF vor continua să rămână în izolare până la finalul acestei săptămâni.
 
Preşedintele Răzvan Burleanu va intra mâine, de la domiciliu, în teleconferinţă cu conducerea UEFA, urmând ca ulterior să comunice public deciziile forului continental”, se arată în comunicatul FRF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici