Răzvan Burleanu va reprezenta FRF în Comisia de Marketing a UEFA

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, va reprezenta forul de la Casa Fotbalului în Comisia de Marketing a UEFA conform propunerii aprobate, joi, de Comitetul Executiv al FRF.

68 afișări
Imaginea articolului Răzvan Burleanu va reprezenta FRF în Comisia de Marketing a UEFA

Răzvan Burleanu va reprezenta FRF în Comisia de Marketing a UEFA (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

Secretarul general al federaţiei, Gheorghe Chivorchian, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, noii reprezentanţi ai FRF în comisiile UEFA. Aceştia sunt: Răzvan Burleanu în Comisia de Marketing (Marketing Advisory Committee), Gheorghe Chivorchian în Comisia de asociaţii naţionale (National Associations Committee), Radu Vişan în Comisia Hattrick (HatTrick Committee), Anghel Iordănescu în Comisia de fotbal (Football Committee) şi Aurel Ţicleanu în Comisia pentru dezvoltare şi asistenţă tehnică (Development and Technical Assistance Committee).

"De fapt, Vişan şi Ţicleanu rămân pe poziţiile pe care le-au avut anul trecut. Iar domnul Burleanu se mută de la Comisia de asociaţii naţionale către Comisia de Marketing", a adăugat Gheorghe Chivorchian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici