Răzvan Cociş va juca la FC Timişoara

Răzvan Cociş este jucătorul echipei FC Timişoara, pentru care va evolua cel puţin până în vara acestui an. Fostul internaţional a ajuns, luni seară, la o înţelegere cu conducerea clubului de pe Bega, sosind în calitate de jucător liber de contract.

10 afișări
Imaginea articolului Răzvan Cociş va juca la FC Timişoara

Răzvan Cociş va juca la FC Timişoara (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Alte două cluburi din România, dar şi unul din afara ţării mai erau interesate de Cociş, dar am obţinut semnătura lui", a precizat managerul sportiv al timişorenilor, Daniel Stanciu, la un post local
de televiziune. "A fost ideea mea de a-l aduce pe Cociş, dar m-am consultat cu conducerea clubului. Ideea mi-a venit noaptea târziu după partida cu Politehnica Iaşi, l-am sunat pe antrenor, a fost de acord şi i-am spus să-mi dea două zile", a adăugat Stanciu.

Cociş va efectua vizita medicală marţi dimineaţă şi va fi prezentat oficial la ora 14.30.

În vârstă de 26 de ani, Răzvan Cociş era liber de contract din luna decembrie a anului trecut, când i-a expirat angajamentul cu gruparea rusă Lokomotiv Moscova. În urmă cu aproximativ o lună mijlocaşul a fost aproape de a semna un contract cu gruparea engleză Portsmouth, dar transferul în Premier League a căzut din cauză că nu era refăcut complet în urma unei accidentări la mâna dreaptă. Săptămâna trecută Cociş s-a antrenat împreună cu lotul echipei din Liga a II-a, Universitatea Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici