Răzvan Florea îşi va deschide un bazin de înot

Răzvan Florea, medaliat cu bronz la nataţie la Jocurile Olimpice din 2004, în proba de 200 metri spate, îşi va deschide la Constanţa un bazin de înot.

308 afișări
Imaginea articolului Răzvan Florea îşi va deschide un bazin de înot

Răzvan Florea îşi va deschide un bazin de înot (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

"Vreau să dau ceva înapoi înotului, care m-a ajutat să devin omul de acum, şi oraşului meu. Este un risc, mai ales că investiţia se ridică la o jumătate de milion de euro, dar este un risc pe care mi-l asum. Înotul are nevoie de astfel de proiecte, mai ales în Constanţa, pentru că suntem deficitari faţă de alte oraşe din ţară, unde există piscine olimpice. Nu mi-e teamă. Asta ştiu să fac cel mai bine şi întreg proiectul se mulează pe ceea ce-mi place, aşa că nu îmi este teamă. Speranţa mea este ca din ce în ce mai mulţi copii să înveţe să înoate, să facă mişcare şi, de ce nu, să apară un nou Răzvan Florea", a spus fostul înotător.

Investiţia se va întinde pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi, vor exista un bazin cu dimensiuni semiolimpice, patru culoare, un alt bazin pentru copii de 2-3 ani, două saune, vestiare, un magazin cu echipament sportiv şi un bistrou pentru părinţi.

Din cei 500.000 de euro necesari realizării proiectului, 200.000 de euro provin din fonduri europene. Lucrările vor începe în februarie şi vor dura aproximativ doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici