Răzvan Lucescu: Am fost peste adversarii noştri

Antrenorul FC Braşov, Răzvan Lucescu, s-a declarat extrem de mulţumit de victoria obţinută, sâmbătă, la Vaslui, scor 1-0, susţinând că echipa sa a fost peste adversară, o formaţie agresivă în joc.

13 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Am fost peste adversarii noştri

Răzvan Lucescu: Am fost peste adversarii noştri (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un meci de mare luptă, de mare angajament. Am întâlnit o echipă extrem de dură, agresivă, care are un joc agresiv. Am fost pregătiţi pentru asta. Astăzi am fost peste adversarii noştri. Am fost determinaţi şi i-am surprins pe contraatac. Este o victorie mare", a spus Lucescu.

El susţine că încă nu se gândeşte la cupele europene.

"Este un succes de campionat. Nu ne gândim deocamdată la cupele europene. Am avut un retur foarte bun şi sper să avem continuitate. Acum, îmi felicit jucătorii pentru victorie. Este una meritată", a adăugat antrenorul braşovenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici