Răzvan Lucescu: Aroganţa a dus Sportul unde este acum

Tehnicianul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat că echipa Sportul Studenţesc, pe care braşovenii au învins-o, sâmbătă, cu scorul de 3-0, a ajuns "să se zbată în mediocritate" şi din cauza aroganţei cu care jucătorii îşi tratează adversarii.

1 afișare
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Aroganţa a dus Sportul unde este acum

Răzvan Lucescu: Aroganţa a dus Sportul unde este acum

"Nu mi-a plăcut niciodată să fac referire la alte echipe, dar cred că astăzi s-a văzut clar în teren că a fost o echipă care a a jucat şi o alta care a încercat să distrugă fotbalul. Îmi pare rău că o echipă valoroasă, cum era Sportul, a ajuns să se zbată în mediocritate, dar asta cred că se datorează şi aroganţei cu care jucătorii îşi tratează adversarii. Nu vreau să spun mai multe, vreau doar ca noi să fim lăsaţi în pace şi să nu se mai facă atâtea comentarii la adresa noastră. Sunt mulţumit că am încheiat cu brio prima parte a campionatului. Asta e tot ce contează pentru noi", a spus Lucescu.

Antrenorul formaţiei Sportul Studenţesc, Mihail Marian, a afirmat că pe toată durata partidei de sâmbătă a fost acuzat de banca tehnică a braşovenilor că trage de timp. "Sunt un pic dezamăgit de starea de nervozitate de care a dat dovadă Răzvan Lucescu. Încă de la început de meci am fost acuzaţi că am venit să tragem de timp, să stăm doar în apărare şi să facem antijoc. Cred că până la urmă este firesc atunci când ştii că ai în faţă un adversar mai bun să îţi iei anumite măsuri. Sunt dezamăgit, pentru că îl cunosc pe Răzvan, l-am ajutat mult şi nu mă aşteptam să facă astfel de afirmaţii în ceea ce ne priveşte. FC Braşov are cea mai bună echipă din eşalonul secund, şi asta o recunoaşte oricine, dar mai au mult de muncit pentru a ajunge să facă faţă în primul eşalon. Probabil însă, că cei din conducere vor avea înţelepciunea de a-şi lua toate măsurile pentru ca această formaţie să nu aibă probleme după promovare", a precizat tehnicianul.

FC Braşov a încheiat turul actualei ediţii a Ligii a II-a pe primul loc în Seria I, cu 46 de puncte, în timp ce Sportul se află pe poziţia a şaptea, cu 26 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici