Răzvan Lucescu: Dacă nu vom repeta greşelile din Bosnia, lucrurile vor fi mai simple pentru noi

Selecţionerul naţionalei României, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia, că dacă "tricolorii" nu vor repeta greşelile din meciul cu Bosnia-Herţegovina, de la Zenica, atunci lucrurile vor fi mai simple.

68 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Dacă nu vom repeta greşelile din Bosnia, lucrurile vor fi mai simple pentru noi

Răzvan Lucescu: Dacă nu vom repeta greşelile din Bosnia, lucrurile vor fi mai simple pentru noi (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"În Bosnia problema noastră a fost că nu am avut încredere şi de aici a plecat totul, permiţându-le să vină peste noi. Dacă nu vom repeta greşelile din Bosnia, lucrurile vor fi mai simple pentru noi. Vom avea publicul de partea noastră şi Bosnia va fi cea care va avea presiunea asupra ei. Vor fi foarte importante evoluţiile celor doi oameni din atac, Mutu şi Marica, doi fotbalişti care ne pot rezolva fazele din ofensivă", a spus Lucescu.

Selecţionerul României a afirmat acest este meciul unei echipe, nu al unei generaţii. "Este un meci de trei puncte pe care trebuie să-l câştigăm pentru a merge mai departe cu şanse de calificare. Dacă nu vom câştiga şansele noastre vor fi egale cu zero. Este meciul acestei echipe, nu al unei generaţii. A fost acea generaţie între 1990 şi 2000, dar de atunci nu ştiu dacă se mai poate spune că a fost o generaţie la echipa naţională", a precizat Lucescu.

Echipa naţională a României întâlneşte vineri, de la ora 21.00, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici