Răzvan Lucescu dispută semifinala Campionatului Mondial al Cluburilor: Al Hilal - Flamengo se joacă astăzi. Ora meciului

Al Hilal, formaţia saudită pregătită de antrenorul român Răzvan Lucescu, va disputa semifinala Campionatului Mondial al Cluburilor, contra echipei braziliene Flamengo, marţi, de la ora 19:30, pe "Khalifa International Stadium", din Doha (Qatar).

186 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu dispută semifinala Campionatului Mondial al Cluburilor: Al Hilal - Flamengo se joacă astăzi. Ora meciului

Răzvan Lucescu dispută semifinala CM al cluburilor: Al Hilal-Flamengo, marţi, de la ora 19:30

Al Hilal, campioana Asiei, s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor, sâmbătă, după ce a învins campioana Africii, Esperance Tunis, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de Bafetimbi Gomis, în minutul 73.

În schimb, Flamengo, câştigătoarea trofeului Copa Libertadores, va intra în competiţie direct în penultimul act. Brazilienii sunt antrenaţi de portughezul Jorge Jesus, care a pregătit-o în trecut şi pe Al Hilal, iar în componenţa lotului sud-americanilor se regăsesc foşti jucători importanţi din Europa, precum Diego Alves, Filipe Luis, Rafinha, Diego sau Gabriel Barbosa.

"Toată lumea ştie că Brazilia produce o cantitate uriaşă de fotbalişti talentaţi, poate cei mai talentaţi din lume sunt brazilienii. În acelaşi timp, nu e vorba doar de talent. E vorba şi de spirit, de moment, de interpretare, de oportunitate. Sunt multe momente care duc la rezultatul final, cum ar mai fi organizarea sau ziua pe care o prinde o echipă. Avem speranţele noastre, avem o motivaţie uriaşă. Venim fără a avea nimic de pierdut, după o perioadă fantastică, în care am câştigat Liga Campionilor Asiei. Am avut parte de succes în acest an şi jucăm cu entuziasm, ştiind că vom întâlni una dintre cele mai mari echipe din lume", a declarat Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Flamengo.

Marţi, la Campionatul Mondial al Cluburilor, se va mai disputa meciul dintre Al Sadd (Qatar) şi Esperance Tunis (Tunisia), de la ora 16:30, contând pentru stabilirea locului 5.

Celălalt penultim act al competiţiei organizată de FIFA va avea loc miercuri, de la ora 19:30, între Monterrey (Mexic) şi Liverpool (Anglia).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici