Răzvan Lucescu: Este un dezavantaj că jucăm cu Steaua după ce a pierdut la Vaslui

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat că este un dezavantaj pentru jucătorii săi că vor întâlni Steaua duminică, de la ora 21.00, în etapa a II-a a Ligii I, după ce "roş-albaştrii" au pierdut la Vaslui primul meci din noul sezon.

10 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Este un dezavantaj că jucăm cu Steaua după ce a pierdut la Vaslui

Răzvan Lucescu: Este un dezavantaj că jucăm cu Steaua după ce a pierdut la Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mergem în Ghencea cu capul plecat, mergem ca la oricare alt meci de campionat, jucat în compania unui adversar puternic. Fără doar şi poate, am pregătit acest meci la victorie, aşa cum pregătesc de altfel orice partidă. E drept, în funcţie de ce se întâmplă în teren, şi de joc, uneori te poţi mulţumi şi cu un egal, dar noi vom intra pe teren dornici să câştigăm. Este un dezavantaj pentru noi că jucăm cu ei acum, pentru că este clar că Steaua nu îşi permite să piardă două meciuri la rând. Vor să joace în Liga Campionilor şi nu îşi pot permite să se îndepărteze de primele locuri ale clasamentului. Noi îi vom trata ca şi cum ar fi ultimul meci pe care îl jucăm în viaţa noastră", a spus Lucescu.

Răzvan Lucescu este de părere că Steaua a intrat în teren în meciul cu FC Vaslui cu o euforie mult prea mare după amicalul cu AS Roma, pe care bucureştenii l-au câştigat cu scorul de 3-1. "Cred totuşi că Steaua a intrat în meciul cu Vaslui cu o euforie foarte mare. Veneau după victoria în faţa Romei şi aveau un moral foarte bun. Din păcate, au avut în faţă o echipă a Vasluiului foarte bine organizată, agresivă şi motivată. Au avut şi şansa de a marca un gol norocos, dar meritat, iar de aici misiunea lor a fost mai uşoară. Nervii jucătorilor de la Steaua, care s-au văzut conduşi în prima etapă, au făcut ca jocul lor să nu mai aibă luciditate, iar adversarii au profitat din plin de asta", a comentat Lucescu.

Echipa Steaua a început sezonul 2008/2009 al Ligii I cu o înfrângere, jucătorii antrenaţi de Marius Lăcătuş fiind învinşi, miercuri, în deplasare de formaţia FC Vaslui, scor 0-1, în prima etapă a campionatului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici