Răzvan Lucescu: Rezultatul este uşor mic, puteam să mai marcăm

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a declarat, după victoria "tricolorilor", scor 1-0, în amicalul cu Polonia, că jucătorii români ar fi putut câştiga chiar la un scor mai mare acest joc, dacă fructificau ocaziile avute.

11 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Rezultatul este uşor mic, puteam să mai marcăm

Răzvan Lucescu: Rezultatul este uşor mic, puteam să mai marcăm (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"La 1-0 echipa a pus în aplicare ce s-a făcut la antrenamente. Rezultatul e uşor mic, puteam să mai marcăm, să avem o diferenţă mai mare. Sunt bucuros de atitudinea tuturor, de modul în care au luptat pentru victorie. La şedinţa tehnică dinaintea meciului am punctat că important e să avem un atu puternic, al grupului unit, că toţi au numai avantaje când echipa are rezultate şi trebuie să se dăruiască total. Apreciez felul în care au jucat astăzi", a punctat antrenorul român la Sport.ro.

Răzvan Lucescu a adăugat că, în opinia sa, de la venirea la conducerea tehnică a naţionalei României, echipa se află pe un drum bun.

"Echipa e pe un drum bun, avem 4 victorii, 2 egaluri şi o înfrângere, în condiţiile în care 5 meciuri le-am jucat în deplasare. Le mulţumesc jucătorilor că s-au prezentat cu toată disponibilitatea, au pus osul. E o echipă în formare, trebuie să ţinem cont că jucăm cu formaţii de diferite calibre, trebuie să învăţăm să câştigăm astfel de meciuri. Va trebui să fim abili şi să scoatem puncte de la echipa din prima urnă valorică. Pot trage concluzii pozitive după acest joc. Nu pot da mereu explicaţii unora care nu sunt mereu lângă echipă, e normal să stea deoparte. E greu de pus la punct anumite relaţii, o organizare în câteva zile. E nevoie de timp, dar şansa face să facem aceste lucruri pe fondul unor rezultate bune", a mai spus Lucescu.

Reprezentativa României a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 1-0 (0-0), partida amicală susţinută, în deplasare, în faţa echipei similare a Poloniei, care s-a disputat pe stadionul "Legia" din Varşovia, unicul gol fiind înscris de Daniel Niculae, în minutul 59.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici