Video Răzvan Lucescu şi-a stabilit staful tehnic

Noul antrenor al echipei naţionale, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că şi-a stabilit staful tehnic cu care va lucra la echipa naţională, urmând să mai găsească un antrenor cu portarii.

62 afișări

"Secunzii mei vor fi Dan Apolzan, Fane Iovan, încercăm să-l convingem şi pe Stelea să vină alături de noi ca antrenor secund, după care va trebui să găsim un antrenor cu portarii. Preparatorul fizic va fi Diego Longo. Bogdan vrea să continue pe linia antrenoratului şi nu vrea să fie perceput ca un antrenor cu portarii. Are o experienţă deosebită, are multe participări la echipa naţională, este un personaj important al fotbalului românesc, ştie şi el să discute cu jucătorii, va fi total implicat şi sper că toată această experienţă pentru el va fi una extraordinară, aşa cum simt şi eu pentru mine", a declarat selecţionerul.

Lucescu: Obiectivul nostru este calificarea la Euro 2012

"Obiectivul nostru este calificarea la Euro 2012. Şansele de calificare la acest Campionat Mondial nu ţin de noi. Tot ceea ce ţine de noi este să intrăm pe teren la fiecare dintre aceste meciuri care au rămas, să dăm totul, să facem tot ceea ce este omeneşte posibil pentru a câştiga", a menţionat Lucescu.

Lucescu: Cred că eu voi decide cine va fi căpitanul echipei naţionale

"Cred că eu voi decide cine va fi căpitanul echipei naţionale. Am deja o soluţie, dar prefer încă să nu fac nicio declaraţie. Am nevoie de timp ca să-mi clarific bine gândurile, să mă gândesc foarte bine, dar mi-am conturat deja o idee. Întotdeauna este nevoie să discuţi cu jucătorul, e nevoie de o implicare totală a lui, e nevoie să îi deschizi sufletul, să vină cu entuziasm, conştient că e implicat şi că are un rol foarte mare în obţinerea unor succese", a spus Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici