Reacţia neaşteptată a Simonei Halep după înfrângerea cu Su-Wei Hsieh: "Sunt tristă"

Simona Halep a vorbit în faţa jurnaliştilor prezenţi la Wimbledon despre eliminarea din turneu. Liderul mondial a spus că a abordat neprofesionist meciul, dar a acuzat şi oboseala. Indiferent de ce se va mai întâmpla pe iarba de la All Engalnd Club, Halep va rămâne pe primul loc în clasamentul WTA.

4064 afișări
Imaginea articolului Reacţia neaşteptată a Simonei Halep după înfrângerea cu Su-Wei Hsieh: "Sunt tristă"

Simona Halep a avut o reacţie neaşteptată după înfrângera cu Su-Wei Hsieh: "Sunt trisă pentru felul în care am jucat astăzi"

"A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt tristă pentru felul în care am jucat astăzi. Sunt şi obosită", a spus Halep, după înfrângerea cu Su-Wei Hsieh, citată de Digi Sport.

Halep a cedat în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 5-7, după ce a avut o minge de meci în decisiv. La finalul partidei, Hsieh a spus că nu a făcut decât să se relaxeze şi astfel a câştigat partida şi a avansat în optimile de finală.

România a avut opt jucătoare pe tabloul principal la Wimbledon, dar după ziua de sâmbătă am rămas cu zero. În ciuda rezultatului slab, Halep va rămâne lider mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici