Reacţia presei internaţionale după excluderea Rusiei de la competiţiie sportive majore

Presa internaţională a reacţionat imediat la anunţul momentului în sportul mondial, excluderea Rusiei de la competiţiie sportive majore pentru următorii patru ani. Publicaţiile de sport deschid site-urile cu această ştire.

1149 afișări
Imaginea articolului Reacţia presei internaţionale după excluderea Rusiei de la competiţiie sportive majore

Reacţia presei internaţionale după sancţiunea primită de Rusia. Sursa FOTO: Hepta.ro

Agenţia Mondială Anti-Doping a decis ca Rusia să primească interdicţia pentru faptul că a ascuns rezultatele pozitive a mii de sportivi.

The Sun - ”Naţiunea care a găzduit Campionatul Mondial din 2018 a fost lovită cu o suspendare incredibilă de WADA”.
AS - ”Agenţia Mondială Anti-Doping a exclus Rusia pentru că a ascuns testele ieşite pozitive la laboratorul din Moscova. Nu va putea organiza niciun eveniment în toată această perioadă”.
Sky Sports - ”Rusia a fost suspendată timp de 4 ani, de către WADA, de la toate evenimentele sportive majore”.
L'Equipe - ”Agenţia Mondială Anti-Doping a exclus Rusia de la Jocurile Olimpice şi de la Campionatul Mondial. Suspendarea este de 4 ani”.

Rusia nu va participa la Jocurile Olimpice din 2020 şi 2022 sau la Cupa Mondială de Fotbal din 2022. Naţiunea nu a fost reprezentată nici la Jocurile Olimpice din 2018, când 169 de sportivi au concurat sub steag neutru. Totuşi, naţionala de fotbal va participa la Campionatul European de la anul.

Decizia a fost luată de WADA, luni, în cadrul unei întruniri de la Lausanne (Elveţia), în unanimitate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici