REACŢII după meciul România-Ungaria, scor 1-1 - Piţurcă: Nu poate fi o dramă, e un punct câştigat/ Antrenorul maghiarilor: Altul era rezultatul dacă înscriam noi primii

România a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania reprezentativei Ungariei, în etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016.

1277 afișări
Imaginea articolului REACŢII după meciul România-Ungaria, scor 1-1 - Piţurcă: Nu poate fi o dramă, e un punct câştigat/ Antrenorul maghiarilor: Altul era rezultatul dacă înscriam noi primii

REACŢII după meciul România-Ungaria, scor 1-1 - Sânmărtean: Am trecut pe lângă o victorie mare/ Raţ: Nu avem voie să pierdem în Finlanda (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

Piţurcă: Nu poate fi o dramă acest egal, e un punct câştigat

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, sâmbătă seară, după remiza din meciul cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Campionatului European, că acest rezultat de egalitate nu poate fi considerat o dramă, fiind vorba de un punct câştigat.

Pal Dardai: Dacă înscriam noi primul gol, altul era rezultatul final

Selecţionerul Ungariei, Pal Dardai, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu România, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, că altul ar fi fost rezultatul dacă elevii săi ar fi fost cei care au deschis scorul.

Goian: Vom merge în Finlanda să ne revanşăm faţă de acest semieşec

Fundaşul Dorin Goian a declarat, sâmbătă seară, că regretă accidentarea din meciul cu Ungaria, scor 1-1, în preliminariile Euro-2016, subliniind că jucătorii naţionalei merg în Finlanda pentru a se revanşa faţă de acest semieşec.

"Din păcate a venit acea accidentare foarte repede. Urmează să merg la Mogoşoaia, să vedem mai exact ce s-a întmplat. Sunt primul care regretă această accidentare, pentru că nu-mi place să ratez astfel de meciuri. Am jucat foarte bine în prima repriză, însă în partea a doua presiunea a crescut şi datorită scorului, noi ne-am retras pentru a crea o echipă compactă, iar ei au reuşit să ne egaleze din fază fixă. Ăsta este fotbalul, nu am reuşit să luăm cele trei puncte, însă vom merge în Finlanda să ne revanşăm faţă de acest semieşec", a declarat Goian.

Burleanu: Trebuie să vedem partea plină a paharului, e un punct câştigat

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, sâmbătă seară, că punctul obţinut în meciul cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, va conta foarte mult în economia clasamentului, subliniind că jucătorii naţionalei trebuie să se motiveze şi să câştige partida cu Finlanda.

Raţ: Nu avem voie să pierdem în Finlanda

Fundaşul Răzvan Raţ a declarat, sâmbătă, după meciul cu Ungaria, scor 1-1, că la următoarea partidă din grupa F, cu Finlanda, "tricolorii" trebuie să se impună şi să recupereze astfel ce au pierdut la jocul de pe Arena Naţională.

"Ungaria nu a ştiut să stea prea bine în teren şi cred că puteam să facem mai mult în prima repriză. În repriza secundă aveam nevoie de golul doi. Nu ştiu dacă a fost ofsaid la golul anulat, a părut că e în poziţie regulamentară, dar era destul de departe de poziţia din care am centrat. În Finlanda avem nevoie să recuperăm ce am pierdut astăzi dar să fim şi precauţi pentru că nu avem voie să pierdem acolo", a spus Raţ la Digi Sport.

Tamaş: Meritam mai mult, dar e bine că nu am pierdut

Fundaşul Gabriel Tamaş a declarat, sâmbătă seară, că România merita mai mult în meciul cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, subliniind însă că este bine că jucătorii pregătiţi de Victor Piţurcă nu au pierdut partida de pe Arena Naţională.

Chipciu: E un egal nemeritat, ne-am dominat total adversarul

Fotbalistul Alexandru Chipciu a declarat, sâmbătă, după meciul cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, că acest egal este nemeritat, având în vedere faptul că "tricolorii" şi-au dominat adversarii.

Rusescu: Am pierdut două puncte degeaba astăzi'

Atacantul Raul Rusescu a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Ungaria, scor 1-1, că "tricolorii" au pierdut două puncte "degeaba" şi ar fi meritat să se impună în această partidă din etapa a doua a grupelor preliminare ale Campionatului European din 2016.

Gabi Popescu: Putem obţine victoria, dar trebuie să învăţăm din acest egal

Fostul internaţional Gabi Popescu a declarat, sâmbătă seară, că jucătorii echipei naţionale trebuie să înveţe din remiza cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, afirmând că prima reprezentativă ar fi putut obţine victoria în partida de pe Arena Naţională.

"Cred că puteam să obţinem victoria, dar suntem într-o situaţie în care cu 20 de milioane de locuitori nu putem găsi un atacant de cinci ani de zile. Tragem de Marica şi dacă Marica este accidentat sau suspendat, nu găsim un atacant. Nu e o vină a nimănui, e un egal, trebuie să învăţăm din el. Cred că vom bate în Ungaria. Rusescu şi-a făcut datoria, dar el nu este atacant, iar noi am fost tot timpul şchiopi în lipsa unui atacant. Rusescu nu e un jucător căruia să-i dai mingea şi să o ţină pentru cei care vin din spate. În a doua repriză am pierdut şi controlul jocului, toate mingiile erau recuperate de unguri, din cauza lipsei unui atacant care să le permită coechipierilor să respire. Nici Stancu nu a adus plusul acela de care era nevoie", a declarat Popescu.

El a menţionat că situaţia în grupă rămâne aceeaşi, numai că jucătorii trebuie să muncească mai mult. "În Finlanda va fi mult mai greu decât cu Ungaria acasă. Din câte îmi aduc aminte, Finlanda a bătut Ungaria la ea acasă cu 3-1 şi noi venim după două zile în care nu se pot recupera, plus accidentările, nu ai fundaş dreapta, nu ai atacant şi nu se ştie ce s-a întâmplat cu Sânmărtean, că nu-l schimba. Dacă se va întâmpla să jucăm fără spectatori, va fi o problemă foarte gravă", a subliniat fostul fotbalist.

Sânmărtean: Am trecut astăzi pe lângă o victorie mare

Fotbalistul Lucian Sânmărtean a declarat, sâmbătă seară, după meciul României cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, că "tricolorii" ar fi putut obţine o victorie mare şi că rezultatul este nemulţumitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici