Real Madrid a anunţat că Iker Casillas va fi transferat la FC Porto

Gruparea Real Madrid a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu FC Porto pentru transferul portarului Iker Casillas, care juca la echipa madrilenă de 25 de ani.

426 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a anunţat că Iker Casillas va fi transferat la FC Porto

Iker Casillas (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

"Pentru Real Madrid este o zi, mai întâi de toate, de mulţumire şi recunoştinţă. Astăzi pleacă cel mai bun portar din istoria Realului şi din istoria fotbalului spaniol. Existăm ca şi club de 113 ani, iar Casillas a apărat tricoul nostru de 25 de ani. În acest timp, el şi-a câştigat respectul, afecţiunea, admiraţia şi dragostea fanilor", a scris Real Madrid pe site-ul oficial.

Casillas are trei trofee ale Ligii Campionilor cu Real, a câştigat de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor, de două ori Supercupa Europei, de cinci ori campionatul Spaniei, de două ori Cupa Spaniei şi de patru ori Supercupa Spaniei, el fiind campion mondial cu naţionala iberică şi dublu campion european.

Iker Casillas a jucat 725 de meciuri pentru Real Madrid.

Real Madrid nu a precizat perioada pe care Casillas a semnat cu FC Porto.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici