Real Madrid a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Real Madrid a câştigat, pentru a patra oară în istorie, Campionatul Mondial al Cluburilor, după ce s-a impus cu scorul de 3-1 în finala cu Al-Ain. Astfel, madrilenii devin echipa cu cele mai multe trofee de acest gen din istorie, depăşind rivala Barcelona, care a câştigat competiţia de trei ori.

208 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Real Madrid a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Modric a marcat unicul gol al primei reprize cu un şut din afara careului. Marcos Llorente a mărit avantajul campioanei Europei în minutul 60 cu o ”torpilă” care l-a lăsat fără replică pe portarul Eisa, iar Ramos a dus scorul la 3-0 după ce a reluat cu capul o centrare venită din piciorul lui Modric. Tsukasa Shiotani a marcat golul de onoare al celor de la Al-Ain şi a închis tabela la 3-1.

A fost ultimul meci din acest an pentru echipa de pe ”Santiago Bernabeu”, care va disputa următorul joc pe data de 3 ianuarie, pe terenul celor de la Villarreal. Real Madrid este pe locul patru, cu 29 de puncte, la cinci puncte de liderul Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici