Real Madrid are echipament nou. Cât costă noul tricou în care vor juca galacticii

  • Noul tricou al Realului costă între 90 € şi 150 €
  • Sponsorul oficial de echipament al Realului este Adidas
  • Prezentarea noului echipament al Realului a fost făcută pe YouTube în stil vlog
506 afișări
Imaginea articolului Real Madrid are echipament nou. Cât costă noul tricou în care vor juca galacticii

ŞTIRILE- Real Madrid are echipament nou

Real Madrid şi-a prezentat echipamentele noi pentru sezonul următor.

În centrul atenţiei al prezentării au fost vedetele Benzema, Hazard şi Asensio. În clipul de prezentare, „galacticii” au spus că s-au inspirat din spiritul Madridului pe care ei îl numesc „Grandeza” 

Schimbarea principală în design-ul tricourilor sunt culorile. Evident că tot albul predomină, dar detaliile roz din sezonul trecut sunt înlocuite de unele albastre şi portocalii .

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici