Real Madrid nu-l va sancţiona pe Di Maria după gestul de la meciul cu Celta Vigo - VIDEO

Mijlocaşul argentinian Angel Di Maria nu va fi sancţionat de clubul Real Madrid, după ce şi-a atins organele genitale în momentul în care a fost înlocuit şi fluierat de fani, luni, la meciul cu echipa Celta Vigo, scor 3-0, a anunţat gruparea spaniolă.

215 afișări
Imaginea articolului Real Madrid nu-l va sancţiona pe Di Maria după gestul de la meciul cu Celta Vigo - VIDEO

Angel Di Maria (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Real Madrid anunţă că ancheta deschisă după gestul lui Di Maria din meciul cu Celta Vigo a fost încheiată şi nu vor exista sancţiuni. Nu se poate spune că jucătorul a făcut gesturi obsecene la adresa publicului de pe Santiago Bernabeu", se arată într-un comunicat al clubului spaniol.

Di Maria a precizat că a făcut un gest normal şi nu are nimic cu antrenorul Carlo Ancelotti sau cu publicul: "Am făcut un gest normal. Nu a avut legătură cu antrenorul sau publicul. Orice bărbat face asemenea gest. Îl facem des pe teren. Dacă sunt oameni care se simt jenaţi de gestul meu, le cer scuze, dar la TV acest gest a apărut o fracţiune de secundă. Nu este nimic. Nu e ca şi cum l-aş fi făcut mult timp şi special pentru cineva", a declarat Di Maria.

Presa spaniolă a scris de mai multe săptămâni despre concurenţa dintre Gareth Bale şi Di Maria, care şi-a pierdut locul de titular de la sosirea starului galez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici