Real Madrid oferă 35 de milioane de euro pentru David Villa

Clubul Real Madrid a făcut o ofertă de 35 de milioane de euro pentru atacantul formaţiei Valencia, David Villa, în vârstă de 26 de ani, a anunţat, sâmbătă, cotidianul Marca.

13 afișări
Imaginea articolului Real Madrid oferă 35 de milioane de euro pentru David Villa

Real Madrid oferă 35 de milioane de euro pentru David Villa (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Marca, în cursul unei reuniuni, la 16 aprilie, la Madrid, un reprezentant al Realului a propus 35 de milioane pentru Villa, oferta fiindu-i înaintată vicepreşedintelui grupării Valencia, Rafael Salom. Jurnalul subliniază că Valencia studiază oferta şi va aştepta finalul sezonului pentru a se pronunţa.

Marca notează că Real ar fi propus Valenciei să plătească 35 de mlioane de euro pentru Villa sau să-l achiziţioneze pentru 25 de milioane de euro şi să cedeze un jucător din lotul său, de exemplu brazilianul Baptista.

Jurnalul menţionează că doar agentul jucătorului Jose Luis Tamargo este în măsură să transmită oferte pentru Villa clubului Valencia, în virtutea unui pact încheiat cu gruparea. Jose Luis Tamargo a anunţat recent că numeroase cluburi europene, cum ar fi Tottenham, sunt interesate de Villa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici