Recomandare-surpriză pentru Ion Crăciunescu: Vicepreşedintele Vasluiului l-a sfătuit să aducă arbitri din Ungaria

Vicepreşedintele FC Vaslui, Ioan Danciu, îi recomandă preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, să colaboreze cu forurile de fotbal din Ungaria pentru un schimb de arbitri la meciurile importante din Liga I.

109 afișări
Imaginea articolului Recomandare-surpriză pentru Ion Crăciunescu: Vicepreşedintele Vasluiului l-a sfătuit să aducă arbitri din Ungaria

Ion Crăciunescu (Imagine: Darius Mitrache/ Mediafax foto)

"FC Vaslui joacă cel mai frumos fotbal având în tripleta Sânmărtean, Adailton şi Wesley punctul forte al echipei. Dacă nu vom mai fi tocaţi mărunt de arbitri, deşi suntem la 10 puncte distanţă de Dinamo, putem câştiga campionatul, cu încă trei achiziţii. Eu nu am făcut până acum nicio referire la arbitri, dar îi sugerez lui Ion Crăciunescu ca la jocurile decisive să apeleze la prietenul lui Şandor Pulh (n.r. - fost arbitru internaţional), din Ungaria, pentru a face schimb de arbitri cu ţara vecină şi prietenă, care oricum sunt mai bine cotaţi decât noi", a spus Danciu, care va împlini, joi, 60 de ani.

Danciu spune că, în situaţia în care echipa vasluiană va câştiga campionatul, îşi doreşte ca finanţatorul clubului, Adrian Porumboiu, să-i dăruiască o vacă de rasă. "La Vaslui mă simt foarte bine, iar de Adrian Porumboiu pot să spun că rar am întâlnit un om cu sufletul lui. Nu este duşmănos, îi trece supărarea repede şi la cât a investit în fotbal de ce să nu câştige şi el, pentru că o merită. Urziceniul şi Galaţiul nu au fost cu nimic mai presus decât noi. Îmi doresc să iau campionatul, iar de la prietenul meu ca recompensă aş dori să îmi dea o vacă de la fermele sale, pentru a o duce la mine în Ţara Haţegului, unde nu există decât rasa Pinzgău de Transilvania. De ziua mea îmi doresc ca toţi oamenii din fotbal să fie sănătoşi să fie toleranţi şi să nu mai fie lacomi", a mai spus Ioan Danciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici