Record mondial pentru cea mai rapidă oprire la standuri din Formula 1

Un nou record mondial pentru cea mai rapidă oprire la standuri din Formula 1 a fost stabilit duminică, 14 iulie, în timpul Grand Prix-ului din Marea Britanie.

452 afișări
Imaginea articolului Record mondial pentru cea mai rapidă oprire la standuri din Formula 1

Record mondial pentru cea mai rapidă oprire la standuri din Formula 1

Cel mai rapid schimb de cauciucuri din istoria Grand Prix-urilor de Formula 1 a avut loc în turul 13 şi a fost realizat în 1,91 secunde, de către echipa Red Bull Racing, care a avut grijă de monopostul lui Pierre Gasly.

Recordul doborât, duminică, de către Red Bull Racing, i-a aparţinut lui Williams F1 care, la Grand Prix-ul European, organizat la Baku, în 2016, a reuşit să schimbe anvelopele autoturismului lui Felipe Massa în 1,92 secunde.

Lewis Hamilton a câştigat Grand Prix-ul Marii Britanii, pe circuitul de la Silverstone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici