Rednic: Am renunţat la Dinamo pentru că nu pot colabora cu Dinu

Tehnicianul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a renunţat la funcţia de antrenor principal la gruparea din Şoseaua Ştefan ce Mare pentru că nu poate colabora cu noul director executiv al "alb-roşilor", Cornel Dinu.

22 afișări
Imaginea articolului Rednic: Am renunţat la Dinamo pentru că nu pot colabora cu Dinu

Mircea Rednic (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Aseară pe la 1.30 s-a decis ca domnul Cornel Dinu să fie director executiv şi în aceste condiţii eu m-am retras. Am renunţat la Dinamo pentru că nu pot colabora cu Dinu. Deocamdată nu m-am hotărât ce voi face în viitor, ştiu doar că nu mai sunt antrenorul lui Dinamo", a spus Rednic.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, anunţase, marţi dimineaţă, pe site-ul oficial al FC Dinamo, că atribuţiile de management sportiv ale grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, care îi reveneau până acum preşedintelui executiv Cristian Borcea, vor fi preluate de Cornel Dinu.

Nicolae Badea, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că tehnicianul Mircea Rednic a renunţat la funcţia de antrenor al formaţiei alb-roşii.

"Domnul Rednic a renunţat la funcţia de antrenor. Dar decizia dânsului nu are legătură cu preluarea atribuţiunilor de management sportiv de către Cornel Dinu. Domnul Rednic mi-a motivat decizia pe care a luat-o. Şi nu este vorba în niciun caz de chestiuni de ordin financiar. Nu pot să dau mai multe detalii acum, vom discuta mai multe la momentul potrivit", a spus oficialul dinamovist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici