Rednic: Jucătorii sunt cu banii la zi

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al FC Dinamo, că jucătorii "alb-roşii" şi-au primit toţi banii pe care conducerea adminstrativă îi datora conform contractelor şi a precizat că el a oferit un bonus pentru victoria categorică din partida cu FC Vaslui (scor 4-1).

10 afișări
Imaginea articolului Rednic: Jucătorii sunt cu banii la zi

Rednic: Jucătorii sunt cu banii la zi (Imagine: Mediafax Foto)

Marius Niculae (D) şi Gabriel Torje (S) 

"Toţi ne dorim eventul! Vrem să câştigăm şi campionatul, şi Cupa României. Şi, bineînţeles, primele de obiectiv stabilite în Regulamentul de Ordine Interioară. Mă bucur că, spre deosebire de alte cluburi, jucătorii mei sunt cu banii la zi, ceea ce înseamnă foarte mult în această perioadă de criză. Apreciez eforturile acţionarilor!" a spus Rednic.

"Eu, ca antrenor, nu am cum să plătesc din buzunar primele jucătorilor. Le-am promis jucătorilor un bonus din partea mea pentru că mi-am dorit foarte mult să câştigăm într-o manieră categorică în faţa Vasluiului. Atât, nimic mai mult!", a mai adăugat antrenorul FC Dinamo.

Dinamo a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, formaţia FC Vaslui, în cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I.

Marius Niculae (S) şi Bruno Simao (D) de la Dinamo Bucureşti

Citeşte şi:

Dinamo - FC Vaslui, scor 4-1

Rednic: Este o victorie meritată

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici