Remiză albă între Petrolul şi Hermannstadt. Dragoş Iancu a părăsit terenul cu fractură deschisă

  • Partida dintre Petrolul Ploieşti şi FC Hermannstadt, de duminică, a fost marcată de o accidentare gravă a mijlocaşului sibienilor Dragoş Iancu (20 de ani).
  • Meciul s-a încheiat 0-0, după ce gazdele au jucat în 10 oameni, Ţicu fiind eliminat în minutul 6.
407 afișări
Imaginea articolului Remiză albă între Petrolul şi Hermannstadt. Dragoş Iancu a părăsit terenul cu fractură deschisă

Sursa foto: Facebook / FC Hermannstadt

Confruntarea celor două echipe a început cu accidentarea deosebit de gravă a lui Dragoş Iancu, care, conform clubului sibian, a suferit o fractură deschisă de peroneu şi va fi operat duminică seară de urgenţă la un spital din Bucureşti.

Autorul faultului, fundaşul Valentin Ţicu (23 ani) a primit cartonaş roşu în urma incidentului.

În ciuda faptului că au jucat în inferioritate, lupii galbeni au avut cele mai mari ocazii ale primei reprize, prin Musi şi Roman.

Singura fază de remarcat în repriza a doua a fost un gol anulat sibienilor, din cauza unui henţ anterior, la Paraschiv.

„Gândurile şi toate emoţiile noastre de bine se îndreaptă acum către Dragoş, un tânăr extrem de talentat, care a căzut astăzi victima unui fault pe care nu avem cuvinte să-l descriem... Ştim, însă că acest copil nu-l merita! Nici un #fotbalist NU merită să fie accidentat în acest mod, însă noi suntem aici să jucăm fotbal, nu să judecăm.”, au scris după meci cei de la Hermannstadt pe mediile de socializare.

Sibienii se află la a cinea remiză din ultimele 6 meciuri şi ocupă momentan locul 5, cu 14 puncte, la fel ca şi Petrolul, care e pe locul 6.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici