Reprezentativa României de volei feminin s-a calificat în semifinale de la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku 2019

Echipa naţională de volei a României s-a calificat miercuri în semifinale, la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku, deşi a pierdut ultimul meci din grupă, împotriva Rusiei, cu scorul de 1-3.

143 afișări
Imaginea articolului Reprezentativa României de volei feminin s-a calificat în semifinale de la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku 2019

Reprezentativa României de volei feminin s-a calificat în semifinale la Baku 2019

În meciurile din grupă, România s-a impus în faţa Bulgariei (scor 3-1) şi a Ucrainei (scor 3-0). Astfel, clasându-se pe locul al doilea în grupa A, România s-a calificat în semifinale.

Ultimele patru echipe sunt România, Rusia, Turcia şi Italia. În semifinale, România o va întâlni, vineri, pe Italia. Dacă va reuşi să învingă reprezentativa Italiei, România se va lupta în finală cu câştigătoarea partidei dintre Rusia şi Turcia.

Până acum, România a obţinut şase medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku. La judo, Robert Matei a obţinut argintul, iar Barbara Hagianu a luat aurul.

La înot, David Popovici a câştigat aurul. La lupte, Georgiana Antuca a luat aurul, iar Ana Maria Pîrvu a câştigat argintul. La gimnastică, echipa României a luat argintul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici