REVOLTĂ împotriva închiderii sezonului din handbal. Cosac, preşedintele lui Dinamo: "Interese meschine au anulat efortul unei familii"

  • Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a decis luni, 18 mai, închiderea sezonului competiţional 2019-2020
  • În acest an nu au fost acordat titlul de campioană în Ligile Naţionale, atât la masculin, cât şi la feminin
  • George Cosac, preşedintele clubului Dinamo, s-a revoltat asupra deciziei luate de Federaţie: "Interese meschine"
79 afișări
Imaginea articolului REVOLTĂ împotriva închiderii sezonului din handbal. Cosac, preşedintele lui Dinamo: "Interese meschine au anulat efortul unei familii"

Oamenii din handbalul românesc se revoltă asupra deciziei Federaţiei. Cosac: "Interese meschine au anulat efortul unei familii"

George Cosac, preşedintele clubului Dinamo, a reacţionat dur după ce Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a decis luni, 18 mai, închiderea sezonului competiţional 2019-2020, fără acordarea titlului de campioană în Ligile Naţionale. 

CS Dinamo era lider în clasamentul din Liga Zimbrilor şi anul acesta ar fi putut să stabilească un record istoric, cinci titluri de campioană la rând. 

 "Dinamo a avut o prestaţie unică în Liga Campionilor, cu 12 meciuri fără înfrângere, iar pe plan intern nu cred că a existat o ediţie de campionat, cel puţin în ultimii 10-15 ani, atât de clar dominată de o echipă.

În vara anului trecut, după ce am câştigat Supercupa României, am pornit la drum cu gândul de a bate recordul de titluri naţionale consecutive. Niciodată în istorie nu cucerisem cinci campionate în linie. 99% ne realizasem obiectivul, dar a venit pandemia, iar mai apoi diferite interese meschine au anulat efortul unei familii întregi", a spus Cosac.

George Cosac spune că decizia Consiliului de Administraţie nu este identică cu cea propusă de cluburile din Liga Zimbrilor şi aprobată de Federaţie, în ultima videoconferinţă avută.  

"Votul Consiliului de Administraţie al FRH de a nu acorda titlul naţional este de neînţeles şi vine în contradicţie cu ceea ce au dorit cluburile din Liga Naţională masculină şi cu ceea ce au decis ţări precum Germania, Franţa, Spania sau Danemarca. De ce li s-a mai cerut părerea conducătorilor de club dacă nu s-a ţinut cont de ea? Vrem să ajungem la nivelul ţărilor majore din handbal, dar numai declarativ. Nu preluăm nimic din ceea ce fac aceste ţări.

În final, un mesaj pentru echipă. Voi sunteţi adevăraţii campioni, văzuţi şi admiraţi de întreaga ţară, chiar şi de majoritatea preşedinţilor de club, dar nu şi de o parte din Consiliul de administraţie! Felicitări", a spus Cosac conform csdinamo.eu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici