Rezultatele meciurilor disputate joi, la 22:00, în optimile Europa League

În partidele disputate joi, la 22:00, în optimile Europa League s-au impus gazdele. Chelsea, Napoli şi Valencia şi-au respectat statutul de favorite.

150 afișări
Imaginea articolului Rezultatele meciurilor disputate joi, la 22:00, în optimile Europa League

Rezultatele meciurilor disputate joi, la 22:00, în optimile Europa League

Chelsea a trecut fără probleme de Dinamo Kiev, cu 3-0, prin golurile marcate de Pedro (min. 17), Willian (min. 65) şi Hudson-Odoi (min. 90). Returul de peste o săptămână din Ucraina pare o simplă formalitate pentru englezi. Napoli a câştigat cu acelaşi scor turul cu Salzburg. Echipa la care Vlad Chiricheş a fost rezervă a punctat prin Milik (min. 10), Ruiz (min. 18) şi a bemeficiat de un autogol al lui Onguence (min. 58).

Valencia a câştigat cu 2-1 pe teren propriu împotriva ruşilor de la Krasnodar, dar returul nu va fi unul uşor. Deşi au condus cu 2-0 după reuşitele lui Rodrigo (min. 12 şi 24), spaniolii au luat gol la una dintre puţinele ocazii ale adversarilor. Claesson a stabilit scorul final (min. 63).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici