River Plate îi cere iertare lui Messi pentru incidentele de pe aeroportul Narita

Clubul River Plate i-a cerut iertare, într-un comunicat, jucătorului echipei FC Barcelona Lionel Messi pentru agresiunea la care a fost supus de fani ai formaţiei argentiniene pe Aeroportul Internaţional Narita, informează marca.com.

323 afișări
Imaginea articolului River Plate îi cere iertare lui Messi pentru incidentele de pe aeroportul Narita

River Plate îi cere iertare lui Messi pentru incidentele de pe aeroportul Narita

"În legătură cu agresiunile suferite de Lionel Messi pe aeroportul Narita, Club Atletico River Plate precizează că respinge orice fel de violenţă şi a cerut iertare fotbalistului şi grupării FC Barcelona. De asemenea, River Plate doreşte să felicite Barcelona pentru câştigarea Campionatului Mondial al cluburilor, disputat în Japonia", se arată în comunicatul grupării argentiniene.

Fotbalistul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a fost scuipat şi insultat de fani ai formaţiei River Plate, la aeroportul din Tokyo, după ce formaţia catalană a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor. Fanii echipei River Plate s-au simţit trădaţi de Messi, după ce acesta a marcat în meciul câştigat de FC Barcelona, scor 3-0.

Antrenorul Luis Enrique şi uruguayanul Luis Suarez au intervenit pentru a calma spiritele, un alt jucător insultat fiind Javier Mascherano, de asemenea argentinian.

FC Barcelona a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor, după ce a învins, duminică, la Yokohama, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia argentiniană River Plate, în finala competiţiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Messi '36 şi Suarez '49, '68.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici