Robert Ilyeş este noul antrenor al echipei FK Csikszereda

Robert Ilyeş este noul antrenor al echipei din liga secundă FK Csikszereda, a anunţat sâmbătă Federaţia Română de Fotbal.

195 afișări
Imaginea articolului Robert Ilyeş este noul antrenor al echipei FK Csikszereda

FK Csíkszereda, Facebook

Fostul fotbalist al lui Rapid şi FC Braşov revine, astfel, în oraşul natal, după trei ani petrecuţi la Sfântu Gheorghe, unde a ocupat postul de secund, în mandatele lui Laszlo Csaba, Leo Grozavu şi Cristiano Bergodi.

Ilyeş a mai antrenat-o pe Csikszereda, în Liga a 3-a.

Conform FRF, FK Csikszereda au ratat accederea în playoff-ul eşalonului secund, fiind în grupa A a playout-ului.

„Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul secund Ilyés Róbert. Cu această ocazie, îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de noi şi îi urăm mult succes în continuare în carieră! Ilyeş Róbert va ocupa funcţia de antrenor principal al echipei FK Csíkszereda”, au transmis oficialii lui Sepsi OSK.

Ca fotbalist, harghiteanul a evoluat pentru Foresta Fălticeni, Astra Ploieşti, Rapid Bucureşti, Khazar Lankaran (Azerbaidjan), FC Braşov, FCM Târgu Mureş şi FK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici