Robert Lewandowski a primit totuşi Balonul de LEGO

  • France Football decernează Balonul de Aur din 1956
  • Până în 1995, numai jucătorii europeni puteau câştiga Balonul de Aur
  • Messi şi Ronaldo au cele mai multe nominalizări – 12
  • Messi a câştigat Balonul de Aur în 2019
177 afișări
Imaginea articolului Robert Lewandowski a primit totuşi Balonul de LEGO

Robert Lewandowski a primit totuşi Balonul de LEGO

Chiar dacă nu poate primi Balonul de Aur anul acesta, Robert Lewandowski a primit totuşi Balonul de...LEGO. Un prieten de-al lui i-a făcut cadou o replică a celui mai important trofeu individual din fotbal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @quebahombre for this great trophy you have built for me😂🏆🔥 #RL9

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9) on

Nov 10, 2020 at 7:28am PST

France Football a anunţat că, în acest an, nu va decerna Balonul de Aur din cauza pandemiei de coronavirus care a amânat sau anulat anumite competiţii. Organizatorii au considerat că nu ar fi corect să dai premiul din moment ce nu toţi jucătorii au avut şanse egale să facă performanţă.

Lewandowski ratează astfel şansa să obţină primul Balon de Aur din carieră, iar recordul lui Messi, de 6 Baloane de Aur câştigate, rămâne intact încă un an.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici