Robert Lewandowski şi soţia sa au donat 1 milion de euro pentru lupta împotriva noului coronavirus

  • Soţii Lewandowski au făcut o donaţie de 1 milion de euro pentru combaterea pandemiei de coronavirus, potrivit Bild.
  • Cei doi au oferit banii fundaţiei „We Kick Corona”
  • Organizaţia a fost fondată de Joshua Kimmich şi Leon Goretzka
399 afișări
Imaginea articolului Robert Lewandowski şi soţia sa au donat 1 milion de euro pentru lupta împotriva noului coronavirus

Sursa foto: Profimedia

Robert Lewandowski şi soţia sa sunt de părere că situaţia va reveni la normal în scurt timp şi îşi sfătuiesc susţinătorii să urmeze sfaturile autorităţilor.

„Suntem cu toţii conştienţi că este o situaţie foarte dificilă. Astăzi toţi jucăm în aceeaşi echipă. Haide să fim puternici în această luptă. Dacă putem ajuta pe cineva, haide să o facem. Situaţia afectează pe fiecare dintre noi şi noi rugăm pe toată lumea să urmeze instrucţiunile autorităţilor şi să îi asculte pe cei care ştiu mai bine. Fiţi responsabili. Noi suntem de părere că vom reveni în curând la vieţile noastre obişnuite. Suntem în situaţia asta împreună şi o vom depăşi împreună”, au declarat soţii Lewandowski, potrivit Bild.

Cei doi au donat împreună fundaţiei „We Kick Corona” un milion de euro.

Fundaţia a fost creată de colegii lui Lewandowski de la Bayern, Joshua Kimmich şi Leon Goretzka.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici