Robert Lewandowski va rata meciul cu Olanda de la Euro 2024, din cauza unei accidentări

Atacantul Poloniei, Robert Lewandowski, va rata meciul de deschidere al Campionatului European împotriva Olandei, duminică, după ce a suferit o ruptură la tendonul de la genunchi, a anunţat Federaţia Poloneză de Fotbal.

Urmărește
123 afișări
Imaginea articolului Robert Lewandowski va rata meciul cu Olanda de la Euro 2024, din cauza unei accidentări

Robert Lewandowski va rata meciul cu Olanda de la Euro 2024, din cauza unei accidentări

Atacantul Barcelonei, în vârstă de 35 de ani, a acuzat această problemă în timpul meciului amical câştigat luni de Polonia, cu 2-1, în faţa Turciei

Stafful echipei naţionale a Poloniei a declarat că va face tot posibilul pentru a se asigura că Lewandowski poate juca în al doilea meci al campaniei, împotriva Austriei, în Germania.

„Am examinat trei jucători care s-au accidentat în meciul cu Turcia... Pawel Dawidowicz a suferit o întindere a muşchiului cvadriceps al coapsei", a precizat marţi Federaţia poloneză de fotbal într-un comunicat.

„În cazul lui Karol Swiderski, examinarea a arătat o entorsă la gleznă fără leziuni semnificative. Ambii jucători ar trebui să revină la antrenamente complete în trei-patru zile după tratament.

„Lewandowski a suferit o ruptură a muşchiului biceps femural, ceea ce îl va exclude din primul meci al turneului".

Polonia va începe împotriva Olandei în Grupa D, urmată de Austria pe 21 iunie şi de Franţa, pe 25 iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici