Roger Federer este în turul secund la Wimbledon, Serena Williams s-a retras în lacrimi

  • Elveţianul a fost în mare pericol contra francezului Adrian Mannarino, care s-a accidentat şi n-a mai putut continua.
  • La 39 de ani, Roger Federer aleargă după titlul cu numărul 21 în turneele de Mare Şlem.
  • Şi Serena Williams s-a retras, iar dintre românce, astăzi a jucat doar Mihaela Buzărnescu.
1141 afișări
Imaginea articolului Roger Federer este în turul secund la Wimbledon, Serena Williams s-a retras în lacrimi

Roger Federer

Roger Federer s-a calificat mai departe la Wimbledon, după un meci de 2 ore şi jumătate. Adversarul lui, francezul Adrian Mannarino, s-a retras în setul 5, după ce, la un moment dat, l-a condus pe elveţian cu 2-1 la seturi.

Federer a câştigat cu scorul 6-4, 6-7 (3), 3-6, 6-2 (scor la care rivalul a abandonat), îl va întâlni în următoarea etapă un alt francez, Richard Gasquet, care a dispus în patru seturi de Yuichi Sugita, scor 7-6 (4), 4-6, 6-2, 6-1.

Ploaia a dat peste cap şi programul jocurilor de marţi. Printre picături a avut loc şi meciul Mihaelei Buzărnescu, eliminată de Venus Williams. Sportiva din SUA s-a impus cu 7-5, 4-6, 6-3.

Tot astăzi ar fi trebuit să joace, în primul tur, Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig. Ele vor evolua, însă, în programul zilei de mâine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici