Roger Federer revine pe teren săptămâna aceasta. Ce spune despre o participare la Wimbledon

Roger Federer va reveni pe terenurile de tenis în această săptămână pentru o scurtă sesiune de lovituri alături de soţia sa Mirka, potrivit antrenorului Severin Luthi.

324 afișări
Imaginea articolului Roger Federer revine pe teren săptămâna aceasta. Ce spune despre o participare la Wimbledon

Ultima dată când Roger Federer a făcut ceva legat de tenis a fost în urmă cu multe luni, când a participat la Laver Cup din Boston. De atunci, Federer a stat în espectativă, oferind ocazional informaţii despre posibila sa revenire.

Cea mai recentă informaţie a venit de la antrenorul său Severin Luthi, care a stat de vorbă cu publicaţia elveţiană Tages Anzeige, explicând că Federer va reveni pe terenuri săptămâna aceasta.

Roger Federer se va întoarce pe un teren de tenis în această săptămână pentru o sesiune de lovituri cu soţia sa Mirka".

Luthi a mai explicat că elveţianul face progrese, însă revenirea sa la Wimbledon este foarte puţin probabilă.

În acest moment nu mi-o pot imagina. El face reabilitare şi face progrese".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici