Roger Federer şi Rafael Nadal s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells

Roger Federer (4 ATP) şi Rafael Nadal (2 ATP) continuă la Indian Wells. Cei doi au obţinut victorii clare în 16-imile turneului din SUA.

251 afișări
Imaginea articolului Roger Federer şi Rafael Nadal s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells

Roger Federer şi Rafael Nadal s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells

Federer a avut nevoie de o oră de joc pentru calificarea în optimile competiţiei. Campionul elveţian a trecut de un compatriot, Stan Wawrinka (40 ATP), în două seturi, cu 6-3; 6-4. Federer a înregistrat câte un break în fiecare manşă. Cel mai bine a stat la capitolul primului serviciu, unde a avut un procentaj de 82 %, deşi adversarul s-a descurcat bine la serviciu, 73 % pe primul şi 59 % pe al doilea.

În optimi, Federer va da peste un adversar aflat într-o formă foarte bună, Kyle Edmund (Marea Britanie, 23 ATP), cu 7 victorii consecutive în circuit.

De partea cealaltă, Nadal a trecut de Diego Sebastian Schwartzman (Argentina; 26 ATP) cu 6-3; 6-1. Spaniolul a avut probleme la serviciu, dar returul a făcut diferenţa. Graţie acestui capitol, în primul set a făcut un break, pe final, iar al doilea a bifat 3. Favoritul 2 va da în optimi peste Filip Krajinovic (Serbia; 113 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici