Roger Federer: Tot timpul voi ieşi pe teren, chiar dacă mă vor programa la patru dimineaţa

Roger Federer (3 ATP) a răbufnit la conferinţa de presă din urma meciului cu Daniel Evans, pe care l-a învins cu scorul de 6-2, 6-2, 6-1, după ce a fost acuzat că ar avea parte de tratament preferenţial din partea organizatorii turneelor de Grand Slam.

383 afișări
Imaginea articolului Roger Federer: Tot timpul voi ieşi pe teren, chiar dacă mă vor programa la patru dimineaţa

Roger Federer: Tot timpul voi ieşi pe teren, chiar dacă mă vor programa la patru dimineaţa

”Nu îmi amintesc să fi cerut ceva. Da, poate că e frumos să joci şi pe umbră, nu ştiu. Dar nu am făcut-o intenţionat. Nici nu ştiu dacă echipa mea a cerut să joc ziua. Ştiu că au fost întrebări cu privire la preferinţele noastre. Dar asta nu înseamnă că ”Roger cere, Roger primeşte”. Ţineţi minte asta, pentru că am auzit prostia asta prea des deja. Mi-e greaţă şi m-am săturat de asta, că eu aş cere când să joc. Turneul şi televiziunile decid. Noi ne putem da cu părerea. Asta facem. Dar eu tot timpul voi ieşi pe teren, chiar dacă mă vor programa să joc la patru dimineaţa”, a comentat Roger Federer.

Federer va evolua, în optimi, cu David Goffin (15 ATP), cel care l-a învins, în turul trei, pe Pablo Carreno Busta, cu scorul de 7-6(5), 7-6(9), 7-5.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici