Roland Garros 2018 | Reacţia lui Petkovic după ce a aflat că va juca împotriva Simonei Halep

Adversara Simonei Halep din următorul tur de la Roland Garros, Andrea Petkovic (107 WTA), a lăudat-o pe româncă şi recunoaşte că va fi o diferenţă mare faţă de partida din 2014.

10123 afișări
Imaginea articolului Roland Garros 2018 | Reacţia lui Petkovic după ce a aflat că va juca împotriva Simonei Halep

Reacţia lui Petkovic după ce a aflat că va juca la Roland Garros împotriva Simonei Halep

"Am mai întâlnit-o pe Simona, în semifinale la Roland Garros 2014, dar de atunci lucrurile s-au schimbat mult. Ok, am o formă bună, dar ea joacă fantastic la acest turneu! Va fi un meci greu şi va trebui să facem un plan de joc cât mai bine pus la punct. Ar fi extraordinar să repet evoluţia din 2014, dar să nu uităm că joc contra Simonei Halep", a declarat Petkovic după ce în cale i-a ieşit Halep. 

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici