Românca Irina Begu s-a calificat în turul 3 la Roland Garros

Irina Begu (116 WTA) s-a calificat în turul 3 la Roland Garros, după un meci de o oră şi 56 de minute împotriva Karolinei Muchova (Cehia; 73 WTA). Românca s-a impus cu 2-1 la seturi, 1-6; 6-3; 6-4.

200 afișări
Imaginea articolului Românca Irina Begu s-a calificat în turul 3 la Roland Garros

Românca Irina Begu s-a calificat în turul 3 la Roland Garros

Begu nu s-a regăsit deloc în primul set, pe care l-a cedat fără drept de apel, la 1. A pierdut de trei ori pe propriul serviciu şi nu şi-a creat vreo oportunitate de break. Seturile 2 şi 3 au fost mult mai bune, românca a devenit mai agresivă, a intrat mai mult în teren şi a închis tabela cu 6-3; 6-4, pentru calificarea în turul 3 la Paris.

În runda următoare, Begu va avea un meci dificil. Va juca împotriva Amandei Anisimova (SUA; 51 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici