România a căzut pe locul 4 în grupa F de calificare la EURO 2020, după înfrângerea în faţa Spaniei

România a pierdut cu Spania, scor 1-2, joi seară, pe Arena Naţională, iar tricolorii au căzut pe locul 4 în grupa F de calificare la EURO 2020. Suedia şi Norvegia au câştigat fără emoţii meciurile cu Insulele Feroe, respectiv Malta.

3289 afișări
Imaginea articolului România a căzut pe locul 4 în grupa F de calificare la EURO 2020, după înfrângerea în faţa Spaniei

România a căzut pe locul 4 în grupa F de calificare la EURO 2020, după înfrângerea în faţa Spaniei

Tot joi seară, Suedia s-a impus cu 4-0 pe terenul celor din Insulele Feroe. Pentru echipa lui Janne Andersson au punctat Isak, în minutele 12 şi 15, Lindelof, în minutul 23, şi Quaison, în minutul 41. După pauză, suedezii au continuat să domine, însă scorul a rămas 4-0.

De asemenea, Norvegia a câştigat partida cu Malta, scor 2-0, disputată pe teren propriu. Berge, în minutul 34, şi King, în minutul 45+1, din penalty, au fost marcatorii nordicilor.

După cinci runde din grupa F, la mijlocul preliminariilor, România ocupă locul 4, cu şapte puncte acumulate. Tricolorii sunt depăşiţi de Spania, Suedia şi Norvegia. La Campionatul European din 2020 vor obţine calificarea doar primele două clasate.

Clasamentul grupei F, după cinci runde:

1. Spania – 15p
2. Suedia – 10p
3. Norvegia – 8p
4. România – 7p
5. Malta – 3p
6. Insulele Feroe – 0p

Duminică, 7 septembrie, va avea loc runda a şasea din grupa F de calificare la EURO 2020, după cum urmează:

19:00: România-Malta
21:45: Spania-Insulele Feroe
21:45: Suedia-Norvegia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici