România a rămas în eşalonul secund al Campionatului European de atletism pe echipe

Formaţia României a rămas în eşalonul secund al Campionatului European de atletism pe echipe, după ce s-a clasat pe locul nouă, cu 226,5 puncte, la competiţia disputată la Heraklion, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Atletism.

142 afișări
Imaginea articolului România a rămas în eşalonul secund al Campionatului European de atletism pe echipe

România a rămas în eşalonul secund al Campionatului European de atletism pe echipe (Imagine: HEPTA)

Competiţia a avut 40 de probe, 20 la feminin şi 20 la masculin.

Cele mai bune clasări pentru echipa României le-au avut Claudia Bobocea (locul 1 în proba de 1.500 metri), Bianaca Lazăr Fazekaş (locul 2 la aruncarea ciocanului) şi Adriana Ştefana (locul 3 la 3.000 metri obstacole).

În eşalonul de elită au promovat echipele Cehiei (351 de puncte), Greciei (327 de puncte) şi Olandei (299,5 puncte), în timp ce formaţiile Estoniei (216 puncte), Lituaniei (214,5 puncte) şi Letoniei (169,5 puncte) au retrogradat în eşalonul al treilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici