România, campioană mondială de junioare la gimnastică aerobică

Delegaţia României a obţinut, joi, la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică de la Ulm, opt medalii, inclusiv cea de aur pe echipe, la junioare.

120 afișări

Pe echipe, România a cucerit la feminin medaliile de aur, cu un punctaj de 20.050, urmată de podium de două echipe ale Rusiei, notate cu 20.050 şi 19.900.

În competiţia mixtă (duo feminin şi masculin), România a obţinut medalia de aur, prin cuplul Bianca Becze şi Marius Petruşe (19.50), urmat argintul perechii Iulian Cimpoiu-Delia Lăcătaru (19.300) şi bronzul ruşilor Garsevan Dzanazyan (19.300).

La feminin individual, medaliile s-au împărţit după cum urmează: Maria Luisa Pavel (20.200), Linda Bucsanszki (Ungaria, 20.150) şi Maria Bianca Becze (9.950). Tot la feminin, România a urcat pe podium de două ori, în proba de trio. Medaliile de aur au revenit echipei formate din Maria Luisa Pavel, Anca Surdu şi Oana Constantin (punctaj 19.400), argintul a revenit echipei formate din Claudia Eremia, Andreea Dincă şi Andreea Bogaţi (19.400), iar bronzul formaţiei Rusiei (19.400). Departajarea s-a făcut datorită dificultăţii elementelor tehnice.

La juniori individual, grupa 15-17 ani, Marius Petruşe a obţinut medalia de bronz, cu un punctaj de 19.500, după austriacul Martin Warren (20.550) şi spaniolul Li Vicente (20.150).

Vineri intră în concurs reprezentaţii României la seniori, care sunt de asemenea favoriţi la medalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici