România întâlneşte Muntenegru la barajul pentru calificarea la CM-2009

Reprezentativa de handbal masculin a României va întâlni echipa Muntenegrului la barajul pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din 2009, din Croaţia, s-a stabilit, duminică, în urma tragerii la sorţi ce a avut loc la Lillehammer (Norvegia).

1 afișare
Imaginea articolului România întâlneşte Muntenegru la barajul pentru calificarea la CM-2009

România va întâlni echipa Muntenegrului la barajul pentru calificarea la CM-2009

România va juca primul meci în deplasare, la 7/8 iunie, returul fiind programat pe teren propriu în 14/15 iunie.

"Trebuie să ne bucurăm pentru că puteam să cădem cu adversare mult mai puternice, ca Slovenia, Spania, Rusia, Norvegia, Polonia sau Ungaria. În rest, bucuria trebuie să fie mai ponderată şi să avem încredere. După mulţi ani se pare că avem o şansă să ne calificăm la un turneu final. Personal, am încredere în valoarea echipei noastre", a declarat, pentru MEDIAFAX, secretrarul general al FR Handbal, Mihai Marinescu, care a fost prezent la tragerea la sorţi.

Antrenorul reprezentativei de handbal masculin, Aihan Omer, s-a declarat, de asemenea, optimist. "Adversarul conta mai puţin, dar sigur că e importantă şi valoarea lui. Putem să jucăm de la egal la egal cu Muntenegru. Spania, Slovenia sau Ungaria erau nişte forţe cu care am fi avut mult de furcă", a declarat Omer, la Sport.ro.

În urma tragerii la sorţi de duminică, s-a stabilit că la barajul pentru CM-2009 (17 ianuarie - 1 februarie 2009) se vor disputa următoarele meciuri: Slovenia - Slovacia, Spania - Grecia, Norvegia - Ucraina, Belarus - Rusia, Muntenegru - România, Cehia - Serbia, Polonia - Elveţia, Ungaria - Bosnia-Herţegovina şi Macedonia - Islanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici