România joacă vineri pentru a ajunge în finala Campionatului Mondial de Minifotbal

România joacă vineri, de la ora 17.00, cu Ungaria, pentru a accede în premieră în finala Campionatului Mondial de Minifotbal de la la Ras al Khaimah.

336 afișări
Imaginea articolului România joacă vineri pentru a ajunge în finala Campionatului Mondial de Minifotbal

Victoria de joi, din optimi, cu 2-0, în faţa reprezentativei Emiratelor Arabe Unite, a calificat naţionala tricoloră în semifinalele Campionatului Mondial, pentru a treia oară în cele patru ediţii care au avut loc până în prezent.

În penultimul act al competiţiei mondiale, România va întâlni una dintre eternele sale rivale din minifotbal, Ungaria, anunţă Agenţia Naţională pentru Sport.

Partida România-Ungaria va avea loc vineri, de la ora 17.00.

România are două medalii de bronz la Cupa Mondială din trei participări, în SUA (2015) şi Australia (2019).

„Trofeul de campioană mondială este singurul titlu major care lipseşte din vitrina naţionalei, încununată până acum de şase ori campioană europeană (2010-2015) şi vicecampioană la ultimele două ediţii ale EMF EURO (2018 şi 2022)”, arată Agenţia Naţională pentru Sport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici