România, locul 17 la CE de baschet pentru tineret, Divizia B

Naţionala de baschet masculin tineret a României a ocupat, duminică, locul 17 la Campionatul European Divizia B, desfăşurat la Varşovia, după ce a învins în meciul de clasament reprezentativa similară a Belarusului, cu scorul de 93-74 (41-47).

1 afișare
Imaginea articolului România, locul 17 la CE de baschet pentru tineret, Divizia B

România, locul 17 la CE de baschet pentru tineret, Divizia B

În meciul de clasament pentru locurile 17-18, naţionala antrenată de Dragan Petricevici şi Cristian Achim a reuşit să obţină o victorie mai puţin categorică decât o arată scorul, jucătorii români fiind conduşi până în sfertul trei.

Marcatorii echipei României au fost: Jiscanu 17 puncte, Baciu şi Mandache, câte 16, Nicoară 13 puncte şi 15 recuperări, Dohi 9, Andrei 8, Stănescu 7, Tudosă 5, Buciuman 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici