România, mai aproape de calificarea la Euro 2024. Israel pierde în faţa Kosovo

  • Israelul a pierdut în faţa Kosovo meciul de calificare la Euro 2024
  • Şansele Israelului de a ajunge la turneul final au scăzut considerabil după eşec
  • Israelul ocupă locul 3 în grupa I, la 5 puncte în spatele liderului România
529 afișări
Imaginea articolului România, mai aproape de calificarea la Euro 2024. Israel pierde în faţa Kosovo

Sursa foto: Hepta

România are prima şansă la calificarea la EURO 2024 după ce Israel s-a încurcat cu Kosovo. Meciul disputat la Priştina a fost primul jucat de Israel de la începutul războiului din Fâşia Gaza.

Fanii kosovari i-au fluierat pe jucătorii israelieni când au avut mingea, dar meciul s-a desfăşurat paşnic, fără incidente.

Milot Rashica a marcat singurul gol al partidei în minutul 41. Rashica a controlat mingea în zona porţii şi a reuşit un şut puternic pe care portarul israelian Omri Glazer nu l-a putut opri.

Israelul a rămas în 10 oameni în al cincilea minut al reprizei secunde, după ce Roy Revivo a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben.

„Suntem dezamăgiţi pentru că nu putem oferi puţină fericire oamenilor noştri de acasă”, a declarat antrenorul Israelului, Alon Hazan, după meci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici