România rămâne în elita canotajului mondial. Aur şi argint la CM de la Plovdiv

Canotajul românesc a încheiat participarea la Campionatele Mondiale de la Plovdiv (Bulgaria) cu o medalie de aur şi una de argint, obţinute sâmbătă de fetele de la dublu vâsle categorie uşoară, respectiv de băieţii de la dublu rame.

463 afișări
Imaginea articolului România rămâne în elita canotajului mondial. Aur şi argint la CM de la Plovdiv

România rămâne în elita canotajului mondial. Aur şi argint la CM de la Plovdiv

Duminică, în cea de a doua zi cu finale, delegaţia tricoloră a avut trei echipaje în cursele pentru medalii, însă niciunul nu a reuşit să urce pe podium. La dublu vâsle masculin, vicecampionii europeni Ioan Prundeanu şi Marian Enache s-au clasat pe locul 6 (6:18,730).

La 8+1 feminin, tânărul echipaj tricolor a trecut linia de sosire pe poziţia a cincea (6:07,990), într-o finală dominată de ambarcaţiuni ”extra-europene”, SUA, Canada şi Australia (în ordinea de pe podium). La 8+1 masculin, românii s-au clasat pe locul 6 (5:30,430), medaliile fiind cucerite de Germania, Autralia şi Marea Britanie.

Citeşte MAI MULTE 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici